DJSCENE.LT
http://djscene.lt/forum/

Djm 600.Mix'o irasymas i kompa.Problema.
http://djscene.lt/forum/viewtopic.php?f=5&t=68651
Puslapis 11

Autorius:  Ar Vedegys [ 2014 03 05, 16:29 ]
Pranešimo tema:  Djm 600.Mix'o irasymas i kompa.Problema.

Sveiki,noriu isirasyt savo setuka perklausymui i kompa , bet kazkokia xujne... Jungiu prie REC OUT ir tada prie KOMPO ir finale gaunasi belenkaip nesvarus garsas,toks jausmas kad butu belenkaip uzgarsinta nors taip nera.
Naudoju soft'a : Audacity
Seniau jungdavau djm 400 ir jokiu problemu nebudavo.Please help!

Autorius:  stoK [ 2014 03 05, 17:45 ]
Pranešimo tema:  Re: Djm 600.Mix'o irasymas i kompa.Problema.

pasiziurek line in/microphone nustatymus. dar gali audacityje irasymo lygi sumazinti

Autorius:  The HANDER [ 2014 03 17, 1:30 ]
Pranešimo tema:  Re: Djm 600.Mix'o irasymas i kompa.Problema.

Is esmes irasineti miksa per mikrofono lizda nera geras dalykas (pats su tuo susidures), nes nebus geros kokybes, o svarbiausia - sureguliuoti iseinamo ir ieinancio garso lygi. Tai reiktu pabandyti:

Gale djm 600 yra baltas apvalus ratukas, kuri galima pasukti su kryzminiu atsuktuvu, tikriausiai yra ant maksimumo (vienas is variantu); Masteris pats permusa greiciausiai 0 riba, kaip ir kanalai per kuriuos groji - sumazinti zemiau 0 ribos; Control panel'ei prie sound reikia recordinimo srityje sumazinti mikrofono input lygi; Audacity programoje irgi galima pasikoreguoti ir ziureti, kad waveform'a neissoktu is remu. Esme visgi garso lygis.

Kiek teko forumu skaityti, kazkam buvo problemu del neizemintos rozetes ar per daug aparaturos sujungtos i viena rozete, tai gal ir sita reiktu pachekinti.

Autorius:  Ar Vedegys [ 2014 04 25, 0:57 ]
Pranešimo tema:  Re: Djm 600.Mix'o irasymas i kompa.Problema.

Aciu uz issamu atsakyma.Ryt bandysiu sutvarkyt. :)

Puslapis 11 Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/