DJSCENE.LT
http://djscene.lt/forum/

ABLETON
http://djscene.lt/forum/viewtopic.php?f=5&t=6702
Puslapis 2023

Autorius:  Deepholique [ 2012 07 23, 9:40 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Nežinau ar man vienam problema, bet aranžuotė abletone skamba su tenkinamu garso lygiu, o surenderinus visada pritilusiai skamba. Mėginau su įvairiais parametrais ir vis tas pats. Gal žinot kokių vaistų?

Autorius:  tgt [ 2012 07 30, 15:34 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

ar imanoma abletone padaryt, kad perjungus scene vienas audio clipas esantis kitoj scenoj vistiek isliktu grojantis?

EDIT: susiradau, nebereikia

Autorius:  Justin Azei [ 2012 08 15, 17:36 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Ar kanors bandet abletona 8.2.1 ant Windows 8 64bit? kazko nieko nereaguoja, nepasileidzia arba erora kazkoki meta.

Autorius:  Eimantas [ 2012 08 15, 19:03 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Justin Azei rašė:
Ar kanors bandet abletona 8.2.1 ant Windows 8 64bit? kazko nieko nereaguoja, nepasileidzia arba erora kazkoki meta.

Windowsai gal lėvi?

Autorius:  Justin Azei [ 2012 08 16, 11:19 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Eimantas rašė:
Justin Azei rašė:
Ar kanors bandet abletona 8.2.1 ant Windows 8 64bit? kazko nieko nereaguoja, nepasileidzia arba erora kazkoki meta.

Windowsai gal lėvi?


ką reiškia lėvi? Windowsai kaip windowsai, ne lėvi, geri :)

Autorius:  Snaczjej Vret [ 2012 08 16, 21:13 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Justin Azei rašė:
Ar kanors bandet abletona 8.2.1 ant Windows 8 64bit? kazko nieko nereaguoja, nepasileidzia arba erora kazkoki meta.


O kur tu matei, kad Ableton būtų pranešę, jog jau su Windows 8 stabiliai veikia?
Kur tiek skubėt su tais upgreidais...

Tarp kitko dabartinė Ableton versija yra 8.3.3.

Autorius:  Justin Azei [ 2012 08 24, 17:09 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

reikejo vicual c++ 2008. :)

Autorius:  karolis raketa [ 2012 08 26, 14:21 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Deepholique rašė:
Nežinau ar man vienam problema, bet aranžuotė abletone skamba su tenkinamu garso lygiu, o surenderinus visada pritilusiai skamba. Mėginau su įvairiais parametrais ir vis tas pats. Gal žinot kokių vaistų?


bandyk utility, limiteri, pagarsink proto ribose

Autorius:  Snaczjej Vret [ 2012 10 25, 15:44 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Boom... https://www.ableton.com/en/live/new-in-9/

Autorius:  onefuturemusic [ 2012 10 25, 16:33 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Butu dvieju monitoriu palaikymas - manau persimesciau prie Live.

Autorius:  Snaczjej Vret [ 2012 10 25, 16:47 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

Tai va dar visi features'ai nesurašyti. Man įdomu ar multicore renderinimas bus, nes dabar tai kai reik projektą užbaigt, tai gali eit kavos darytis. Logic greičiau realtime 8 min bouncą padaro, nei Abletonas kokį 5 min.

Autorius:  joks_formatas [ 2012 10 25, 17:02 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

duodu 90% kad push kontroleris taps tokiu paciu standartu, kaip pionieriai dj'eju pasaulyje :)

Autorius:  Marvin Haze [ 2012 10 25, 17:16 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

O sitas "ableton" panasus i "fl studio 10"?

Autorius:  arniuss [ 2012 10 25, 19:00 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

LT23 rašė:
O sitas "ableton" panasus i "fl studio 10"?

Patikek ne,skirtingi kaip nezinau kas daug laiko praeis kol perprasi manau as taip,bent jau:|

Autorius:  karolis raketa [ 2012 10 25, 19:04 ]
Pranešimo tema:  Re: ABLETON

tiek fl tiek abletonas skirtas tam paciam, skiriasi isvaizda ir tiek, tiek su viena tiek su kita galima atlikti ta pati tik reikia moketi naudotis irankiais, mano asmenine nuomone abletonas paprastesnis, viskas aisku ir lengvai randama tik telieka slifuoti igudzius :)

Puslapis 2023 Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/