DJSCENE.LT
http://djscene.lt/forum/

ABLETON
http://djscene.lt/forum/viewtopic.php?f=5&t=6702
Puslapis 223

Autorius:  Martynas M [ 2007 01 22, 12:27 ]
Pranešimo tema:  Re: Ableton

robosexual rašė:
Zodziu neperseniausiai pradejau ekspermentuoti su abletonu. Zaidziau su vienu gabalu, pridejau visokiu delay, reverb, stopinau tracka, bet garsai toliau tesesi, sukinejau knopkes ir gavosi kazkoks nesveikas industrinis ambientas... kurio deja nepavyko irasyt, nes audio kanalai nerode, kad butu koks nors garsas, tuo tarpu masteris rode. Tai vat, ar imanoma kaip nors tokius dalykus irasyt?


Pasileisk soundforge backrounde ir irasysi viska, netgi tuos garsus kurie eina po stop paspaudimo!

Autorius:  NotYou-A [ 2007 01 23, 18:06 ]
Pranešimo tema: 

Monq rašė:
kolegos,

as cia truputi i tema, truputi ne, bet apsvieskit: ar groja zmones su kontroleris+ kas nors, bet ne ableton? Ta prasme, ar imanoma? Ir ar yra lygiaverciu programiniu pakaitalu ableton'ui? Ar dabar jau neisvengiama monopolija bus?

taigi tu programu tikrai ne viena ir ne dvi!!
kai kurie tautieciai netgy su REASON groja. Fruity loops tinka..
pagaliau cubase :)
controleri prisijungt gali prie visu is ju :wink:
pasidomejes manau rastum ir paprastesniu sequenseriu, ir prie visu ju gali jungtis MIDI

Autorius:  KabbelYs [ 2007 02 04, 22:20 ]
Pranešimo tema: 

Sveiki, norejau paklausti. Ar imanoma groti su Abletone, be midi kontrolerio?

Jei taip, tai KAIP?

p.s. pas mane laptopas

Autorius:  eyeseeu [ 2007 02 05, 21:10 ]
Pranešimo tema: 

KabbelYs rašė:
Sveiki, norejau paklausti. Ar imanoma groti su Abletone, be midi kontrolerio?

Jei taip, tai KAIP?

p.s. pas mane laptopas


Taip, imanoma. Pasikaityk Help -> Lessons table of contents, ten viskas labai graziai aprashyta su pavyzdeliais. Aisq dar gali koki youtube pasierchint, ten tikrai turetu buti how to video :wink:

Autorius:  KabbelYs [ 2007 02 06, 15:10 ]
Pranešimo tema: 

kraujas rašė:
KabbelYs rašė:
Sveiki, norejau paklausti. Ar imanoma groti su Abletone, be midi kontrolerio?

Jei taip, tai KAIP?

p.s. pas mane laptopas


Taip, imanoma. Pasikaityk Help -> Lessons table of contents, ten viskas labai graziai aprashyta su pavyzdeliais. Aisq dar gali koki youtube pasierchint, ten tikrai turetu buti how to video :wink:


Aciu uz info ;)

Autorius:  KabbelYs [ 2007 02 10, 17:08 ]
Pranešimo tema: 

udra rašė:
KabbelYs rašė:
Sveiki, norejau paklausti. Ar imanoma groti su Abletone, be midi kontrolerio?

Jei taip, tai KAIP?

p.s. pas mane laptopas


Taip, imanoma. Pasikaityk Help -> Lessons table of contents, ten viskas labai graziai aprashyta su pavyzdeliais. Aisq dar gali koki youtube pasierchint, ten tikrai turetu buti how to video :wink:


O gal gali paaiskint kaip? Kad tik kompo klaviatura naudojant... Nesuprantu as ten. Pas mane 5tas...

Autorius:  PupuDede [ 2007 02 10, 18:29 ]
Pranešimo tema: 

Priskirk EQ3 dainai ir atsiras virtualus knobai bei kill knopkes

Autorius:  _Costello [ 2007 02 17, 22:37 ]
Pranešimo tema:  Re: Ableton

robosexual rašė:
Zodziu neperseniausiai pradejau ekspermentuoti su abletonu. Zaidziau su vienu gabalu, pridejau visokiu delay, reverb, stopinau tracka, bet garsai toliau tesesi, sukinejau knopkes ir gavosi kazkoks nesveikas industrinis ambientas... kurio deja nepavyko irasyt, nes audio kanalai nerode, kad butu koks nors garsas, tuo tarpu masteris rode. Tai vat, ar imanoma kaip nors tokius dalykus irasyt?



jei masteris rode gyvybes pozymius reiskias isirasyt tikrai turejo paspaudus record knopke. ar tu demo naudoji? audio kanalai neprivalo nieko rodyt jei i juos nieko nenukreipei ;) o garsai teses po stop turbut todel kad ant delay uzdejai feedbacko daug :)

Autorius:  NotYou-A [ 2007 02 18, 12:11 ]
Pranešimo tema: 

del feedbacko ir man buvo..po to kad ir mazini, jau pastriges buna :D
cia manau daug ka prideda faktas, kad nucrackintas programas naudojam :roll: :lol:

Autorius:  .... [ 2007 05 05, 21:26 ]
Pranešimo tema: 

Kap nustatyt abletone, kad pasirinktam kanale galetum gabala perklausyt tik per ausines :?: Na mazdaug panasiai, kaip traktoriuj ar virtual dj :)

Autorius:  PupuDede [ 2007 05 05, 23:00 ]
Pranešimo tema: 

Dešneij puseij su tokiu mažu buttonu įsijungi cue mode ir tada vietoj SOLO buttono atsiranda CUE (ausinės man rods nupaišytos būna)

Autorius:  infektion [ 2007 12 07, 23:55 ]
Pranešimo tema: 

Nežinojau, kur rašyt, tai papostinau čia. Sakykit, įmanoma su abletonu padaryt, pasijungus 2 ekranus, kad viename būtų sequenceris, o kitame insrtument rack'as? :roll: Jei tai įmanoma, aišku. :)

Autorius:  Kent Panda [ 2007 12 08, 14:05 ]
Pranešimo tema: 

Ne.

Autorius:  infektion [ 2007 12 08, 15:51 ]
Pranešimo tema: 

mmm.... liūdna. :(

Autorius:  infektion [ 2008 03 09, 0:08 ]
Pranešimo tema: 

Abletonui skirtų temų kaip pri*ikta, bet tai kad nekurt naujos, varau čia.
Nu tai va.
Kažkaip nefainai, kad nemažai svarbių VST plug-inų funkcijų negalima automatinti su Live'u. Gal įmanoma kaip nors rankiniu būdu sutvarkyt tą abletono problemą? Ar laukt, kol gamintojai kažką sumastys?

Puslapis 223 Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/