Tikriausiai objektyviai atsakant, reikia išbandyti abu ir palyginti. Deja, internete yra tik Mixtracko ir Vestax Typhoon'o palyginimas (kiek teko skaityti, forumuose daugiau rekomenduoja typhoon'a, o šis neva prastesnis už vci-100, nors čia subjektyvu). Aš pats turiu vestax vci-100. Kurį laiką naudojau, tai galiu akcentuoti, kad šis kontroleris neturi integruotos audio kortos, tad monitoringas per ausines be jos neįmanomas. Bet jei turi kažkokią išorinę garso kortą, vadinasi gali pasijungti be problemų. Kiek teko girdėti Mixtrack turi jau integruotą. Vėlgi, monitoringas kaip ir reikalingas, bet esant synch funkcijai, jis tampa toks labai simboliškas. Vestax su traktoriumi dirba 100 proc. (kaip ir su kitomis dj programomis), tad jei dainos tvarkingos ir nelaksto bpm, taip pat, viskas tinkamai sureguliuota, apie 95 % ir daugiau tos ausinės man asmeniškai nebuvo reikalingos (žinojau kokias dainas leidžiu). Kitas momentas - nors čia subjektyvu, man patiko tai, kad vestax korpusas metalinis, paėmus jaučiasi solidžiai ir sunkiai, patiko maloniai valdomi jog'ai, knobai, iš esmės racionalus viso valdymo išdėstymas. Be to jį galima pasikoreguoti, nes chebra internete nuolatos sugalvoja kažką naujo. Tarkim pas mane kitas (juodas) overlay, tai perprogramuota pagal jį ir tai daug patogiau ir funkcionaliau nei gamyklinėje versijoje, taip pat, ir išvaizda jau solidesnė. Labai daug apie vestax vci-100 galima rasti djtechtools.com. Gal kas galės pakomentuoti apie Mixtrack'ą, bet kas liečia vci-100, tai pagrindiniai, mano nuomone, pliusai: išvaizda, valdymas, interaktyvumas. Minusas - kad neturi integruotos garso kortos (nors kaip minėjau, esant sych, monitoringo reikšmingumas skiriasi).
|