May rašė:
mookid rašė:
www.nativeinstruments.com, siandien pasirode demo versija ju saite.
O siaip lyginant ableton live su traktorium, tai ableton live, nelabai dar dj'avimui skirtas tokiam, kaip pvz traktorius skirtas. Abletono krosfeideris is viso zaislas, jei jau ziurint kaip dj toolsa. Beto kol gabala isanalizuoja tai irgi nemazai reikia palaukti, taip, kad "on the fly" mixingas nelabai pavyks. Ten daugiau grojimui is loopsu, dar kazkokiam expermentavimui.
*KRIU* net rankos nusviro po tokio komentaro. Matosi kad esi susipazines su Abletonu tik pavirsutiniskai, traktorius skirtas didesniam ratui zmoniu, nes yra labai paprastas lyginant su abletonu, ir visiskai neprofesionalus. Cia net nera ka lygint. Jis skirtas namu rinkai, tikrai ne DJ live peformanacam. Matau ryskiai nepagavai kur slypi abletono vinis. O traktoriaus vinis labai paprasta - imi programa, ir po 5 min. groji.
Nu zinai as ableton live nuo 2 versijos naudoju, kada dar jis nebuvo tapes tokia "mada" ir jokie sashos dar jo nezinojo. Pvz 5 versija man visiskai pradeda nebepatikti, stabilumo nulis, ilgiau pagrojus pradeda dropoutus metyti. Vat naudoju ji tik todel, kad nera kito pasirinkimo. Nors siaip 4 versijai prikaistu neturiu. Perskaiciau visus abletono forumus tai ne man vienam tokia mintis yra.
Abletono krosfeideris tikrai yra labai nelankstus, jei ziurint tokiam mixingui kaip 99% dj'eju mixuoja.
Ir visgi abletonas nera dj toolsas... traktorius yra dj toolsas....
Cia dabar man atrodo darosi taip, kad jie nori kuo didesne dali rinkos uzsiimti, o tai tada gaunasi taip, kad kai nori itikti visiems neitinki nei vienam.