Drasius yra mano tevo pusbrolis, jaigu netikit galesiu atsiust foto rytoj isikeles is tevo laptopo.
Visu pirma, ka ten raso yra totally bullshit.
1. Mama - Gaudavo pinigus uz tai, jog leisdavo savo vaika isnaudot lytiskai. Bei budavo santazuojama savo sesers, mat jai reikejo suartet su tuo teisininku nelaimyngu.
2. Mamos sesė - Pati pirma pradejo visa sita nesamone, pasiulydama seserei savo kaip uzsidirbt lengvai pinigu. Psichologiskai palaužė ir tiek. Pats mano Tevukas sake buvo pora kart persimetes su ja žodžiais, tai sake gnylesnio zmogaus nera mates. Žertva su žertvos snukiu.
3. Tie trys pedofilai - visiskai nesveiki, gyvenimo traumuoti žmones. Taip jiem ir reikejo. Tik gaila gal Ūsas ar Ūzas dar nera nupyškintas. Nes jis praktiškai ir visalaik vaiku naudodavosi.
4. Drasius Kedys - Jus neisivaizduojat ant kiek žmogus mldc, pasielge kaip tikras vyras. Vienintele problema, jog jis su vaiku i savaite praleisdavo tik pora gal dienu. Labai uzsiemes zmogus. 37m, dar nevedes, po kabakus, klubus lakstantis. Pamatysit tie du like irgi bus pew pew pew

)
As kiek manau, išvada mano būtų tokia:
Tie du jobani pedofilai irgi vers kojas, o tada Drasius pats nusišaus.