Eddy Oss rašė:
ZuikiuDievas rašė:
Eddy Oss rašė:
Va jum, eikit ten aiškintis kokie kebabai sveikesni:
viewtopic.php?f=10&t=52864ponia direktore, tik napasijauskit izhesta.
Man taj tikrai px žinok ką jūs ten ginčyjatės. Čia kaip musulmonas su jehovistų aiškinasi kieno dievas geresnis

tiesiog užpisat čia su savo mėsom, ne apie tai tema

kai pasipila linkai i gyvuliuku zhiauruma, turiu teise primint ir bado problema, priesh kuria gyvunu teises praranda prasme.
dar, chia nera teologine kalba, ash priminiau konkrechius faktus, kuomet jehovos liudytojas ginchijasi su musulmonu, jie ginchyjasi apie ta pati(faktais neirodyta) dieva (senasis testamentas yra abieju religiniu bendruomeniu pradzhia, naudojanti ta patchia monoateistine butybe - dieva ), ash ginchyjuosi ish visai kitos puses, todel tavo situacijos sulyginimas buvo labai silpnas ir nelabai taiklus.
toliau jau man visishkai px, ar tu ginchysies, chia jau bus mano sprendimas, toliau dalyvaut diskusijoj ar ne, kolkas ginsiu savo isitikinima, kad vegetarai daro per mazhai kad padet zhmonems kuriems reikia zhmoniu pagalbos.
jeigu tema pakryps toliau nuo jau kelinto radikalaus video apie mesos gaminima, ash neturesiu ka pasakyt, tachiau kol kas , ash nesiruoshiu zhiuret kaip jus postindami vien tik shlykshchius video, demonizuojat mesos produkcija, savanaudishkais supratimais ir ignoruojat faktus kaip jums numeta linkus i kita info, kuri teorishkai atitiktu jusu humanishkiems skerdimo metodams, tachiau kam reikia gilintis, kai galim neesdami kotletu ishgelbet pasauli..